Comisarul-şef care sfidează legea a câştigat şefia Inspectoratului de Poliţie Timiş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu toate că a încălcat legea şi nu s-a arătat deranjat de fapta sa, Gheorghe Popescu a devenit şeful suprem al Inspectoratului de Poliţie Timiş. Contracandidaţii lui sunt dezamăgiţi că nu au câştigat ei, dar nu vor contesta rezultatul. Marele înfrânt este Florin Bolbos, şeful Poliţiei Rutiere Timiş.

Dimineaţă grea pentru angajaţii Inspectoratului de Poliţie Timiş, care au aşteptat cu sufletul la gură să afle cine se va afla la conducerea instituţiei. După dispariţia subită a lui Săndel Palade, care s-a pensionat pe probleme medicale, Gheorghe Popescu a devenit şeful interimar pentru ultimele luni. Mandatul lui nu a fost uşor, având de rezoltat o serie de jafuri şi de spargeri.

Pe lângă Gheorghe Popescu, la concurs şi-au mai depus candidatura şi Florin Bolbos - şeful Poliţiei Rutiere Timiş, respectiv Adrian Dumbravă - şeful Serviciului Arme.

„A fost un concurs cu grad de dificultate ridicat pentru o funcţie atât de importantă. Cred că rezultatul concursului e unul corect şi a câştigat cel mai bun. Cred că împreună cu domnul Popescu poliţiştii pot face o echipă bună care să aducă rezultate pe măsură. Concursul a fost reprezentat de un interviu structurat pe întrebări", a spus Florin Bolbos, actualul şef al Poliţiei Rutiere Timiş.

Gheorghe Popescu este poliţistul care la începutul lunii a sfidat legea, fiind surprins de reporterii Adevărul de seară Timişoara în timp ce parca ilegal în faţa Inspectoratului de Poliţie Timiş. Luat la întrebări pentru fapta comisă, Gheorghe Popescu nu s-a arătat deranjat să îşi mişte maşina, fiind amendat de un echipaj al Poliţiei Rutiere.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite