S-a stabilit programul turneului de handbal masculin Cupa Politehnica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişorenii au respirat doar o repriză în meciul cu UCM Reşiţa
Timişorenii au respirat doar o repriză în meciul cu UCM Reşiţa

Competiţia amicală se va desfăşura în ultimul wee-kend din luna august, la sala "Constantin Jude" din Timişoara. Vor participa Poli Timişoara, UCM Reşiţa, Dinamo Pancevo (Serbia) şi Kecskemet (Ungaria).

Sâmbătă, 28 august, începând cu ora 9, se vor juca partidele UCMR - Kecskemet, Poli - Pancevo, iar după amiază, de la ora 17, Pancevo - UCMR şi Poli - Kecskemet. Duminică se joacă cele două partide rămase, începând cu ora 9: Kecskemet - Pancevo şi UCMR - Poli.

La finalul turneului va fi o festivitate în cadrul căreia vor fi decernate trofeul Cupa Politehnica precum şi “superlativele” cel mai tehnic jucător, cel mai bun portar şi golgheterul turneului. Intrarea la acest turneu este liberă

Pentru echipele româneşti vor fi ultimele teste înaintea debutului de sezon oficial, din data de 4 septembrie. La Politehnica, îşi va face, probabil, reintrarea extrema stânga Adrian Cristescu. El a stat mai bine de jumătate de an, după operaţiile de ligamente încrucişate şi de menisc, din primăvară. Va reveni şi Milan Mirkovic, care s-a accidentat în turneul de la Cluj, precum şi Sabin Ignat, care a făcut cantonamentul de la Ocna Şugatag, dar nu a apucat să joace deloc tot din motive medicale. În schimb, vor absenta în continuare Alexandru Şimicu şi Radu David, ale căror accidentării sunt mai serioase şi necesită multe săptămâni de refacere.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite