S-a găsit soluţia pentru drumuri ca-n palmă: Big Brother la şantierele din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Activitatea de pe şantierele din oraş urmează să fie urmărită zi şi noapte de camere video. Acces la imagini vor avea atât edilii, cât şi timişorenii. Prin această măsură, conducerea Primăriei Municipiului Timişoara speră că şantierele vor fi închise cât mai repede, iar calitatea lucrărilor va fi nemţească.

Sătui să tot audă amânări privind datele de finalizare ale şantierelor din oraş, respectiv că marea majoritatea a constructorilor cer suplimentări de buget pentru nişte drumuri a căror calitate este discutabilă, edilii Timişoarei speră că tehnologia îi va ajuta să îi determine pe drumari să facă treabă bună ca în Germania.

În primă fază vor fi montate experimental camere de supraveghere pe şantierul care se va deschide în curând în Calea Torontalului. Imaginile vor fi transmise pe site-ul primăriei, pentru ca orice timişorean să poată vedea cum se munceşte la lucrările plătite din banii publici.

"Am văzut şantierele din oraş deschise pe lucrări de drumuri, la fel cum am verificat până acum toate şantierele deschise la reţelele de utilităţi. Nu sunt şef de şantier, să stau lângă muncitori tot timpul, să îi împing de la spate. Eu, în calitate de edil, trebuie să caut bani pentru cât mai multe lucrări şi să mă asigur că sunt bine corelate aceste lucrări, executate la termen şi de bună calitate. Sunt dator să le arăt timişorenilor în direct cum se lucrează, pentru că în ultima instanţă timişorenii sunt beneficiarii drumurilor", a declarat, pentru Adevărul de seară Timişoara,  viceprimarul Sorin Grindeanu.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite