S-a eliberat autorizaţia de construcţie pentru hotelurile Novotel şi Etap din Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Timişoara a eliberat în aceste zile autorizaţia de construcţie pentru hotelurile care se vor construi în zona istorică Iosefin. Investiţia împarte locatarii zonei în două tabere.

Una din puţinele investiţii majore care se mai fac în Timişoara a intrat în linie dreaptă. Primăria Timişoara a eliberat autorizaţia de construcţie pentru hotelurile Novotel şi Etap de pe strada Dragalina, în zona Iosefin. Potrivit documentelor de la primărie, investitorii de la S.C. Real Estate Hotel vor ridica o clădire de două etaje şi una de şase etaje.

Proiectul pentru cele două hoteluri împarte localnicii din Iosefin în două. Pe de o parte sunt cei care salută investiţia care se face pe un teren aflat până acum în mizerie şi de la care se aşteaptă să schimbe faţa zonei. Pe de altă parte sunt „băştinaşii” din Iosefin care nu acceptă sub nicio formă investiţia pentru că săpăturile ar efecta structura de rezistenţă a clădirilor din zonă. Reprezentanţii primăriei dau însă asigurări că investitorii vor respecta anumite condiţii obligatorii. „Beneficiarii sunt obligaţi să încadreze clădirile în zonă. Lucrările trebuie să înceapă într-un an de la eliberarea autorizaţiei”, a spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Timişoara, Flavius Boncea.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite