S-a stabilit programul pentu "Woodstockul" Timișorean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii festivalului TIM Rock, care revine după 22 de ani de pauză, au anunțat programul concertelor care se vor desfășura între 6-8 iunie, în Muzeul Satului Bănățean

Rckerii din Banat au primit o veste minunată după ce la începutul anului s-a anunțat că renumitul festival TIM Rock va reînvia. Acesta a fost primul festival rock în adevăratul sens al cuvântului din România comunistă, apărând în 1981, într-o perioadă în care manifestările underground erau pe cale de dispariţie. Primele ediţii ale Festivalul TIM Rock s-au desfăşurat la “groapă”, pe terenul fostei baze sportive CFR, iar apoi s-a mutat în Parcul Rozelor şi în grădina de vară a cinematografului Capitol, iar în final pe stadion.

Festivalul TIM Rock 2012 se va desfăşura între 6-8 iunie, la Muzeul Satului Bănăţean. “Initiaţiva aparţine rockerilor din Timişoara, care resim absenţa din peisaj a unui festival rock în Timişoara, care să contribuie la revitalizarea apetitului pentru rock a publicului din oraş. Muzicienii sunt nemultumiţi de faptul că la concertele de club se strâng foarte puţini spectatori. Acest festival e parte a unei mişcări de recucerire a pieţei locale”, a declarat Marius Giura, unul din organizatorii festivalului.

Iată programul festivalului TIM Rock. Organizatorii susțin că vor mai apărea trupe în calendar, însă deocamdată se poartă negoceri.

6 iunie: Aim, Vest, Desant, Egocentrics, Arpy Kajtar & Efect, Implant Pentru Refuz, Vița de Vie

7 iunie: Toxic, Stone Fiction, Pandora, Burning Table, Bio, Coma, Mircea Baniciu

8 iunie: Sanctuar, Mircea Bunea Band, Kiroptera, Stepan Project

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite