Rugbiştii timişoreni joacă pentru finala campionatului naţional

0
Publicat:
Ultima actualizare:
RCM şi Farul au oferit un meci plin de suspans
RCM şi Farul au oferit un meci plin de suspans

Semifinala dintre RCM Timişoara şi Farul Constanţa va avea loc duminică, 30 septembrie, pe stadionul Gheorghe Răşcanu, din cartierul Ronaţi

Rugbiştii de la RCM Timişoara se află la un pas de finala campionatului naţional. Elevii lui Chester Williams vor evolua în semifinală împotriva celor de la Farul Constanţa. Pentru celălalt loc din finală se vor întâlni Baia Mare şi Steaua Bucureşti.

“Singurul lucru pe care nu-l putem controla este jocul dintre Baia Mare şi Steaua. De noi depinde ce facem în meciul cu Farul. Noi am demonstrat pe tern că putem bate pe orice”, a declarat Chester Williams, antrenorul echipei timişorene.

Tehnicianul din Africa de Sud nu are probleme de lot, putând să alinieze în meciul cu Farul cel mai bun “cincisprezece”.

Ambele meciuri din semifinale vor fi conduse de arbitri din strănătate.

“Am solicitat arbitri străini pentru a nu exista suspiciuni. Pentru imparţialitate cel mai bine este să vină arbitri străini. Nu pentru că nu am avea încredere în români, dar cei care vin sunt de cel mai înalt nivel din Europa. Avem emoţii. E un drum cu sens unic, nu mai există posibilitate de revanşă după acest meci. Nu ne putem permite nici o greşeala. Este o semifinală pe care suntem condamnaţi să o câştigam”, a declarat Dan Dinu, vicepreşeditele echipei RCM.

Partida dintre RCM şi Farul va începe de la ora 16.00, iar intrarea spectatorilor este gratuită.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite