Rugbiştii de la RCM Timişoara au stins Farul în ultimele secunde

0
Publicat:
Ultima actualizare:
RCM şi Farul au oferit un meci plin de suspans
RCM şi Farul au oferit un meci plin de suspans

RCM Timişoara a învins Farul Constanţa cu scorul 22-16, în cea de a treia etapă a play-off-ului campionatului naţional

Jucătorii lui Chester Williams sunt de neopriţi în actualul sezon de play-off. RCM Timişoara a trecut şi de Farul Constanţa, într-un meci spectaculos şi plin de suspans disputat, astăzi, pe stadionul din Ronaţ.

Arena Gheorghe Răşcanu a fost din nou arhiplină, rugby-ul fiind deja un fenomen în Timişoara, din ce în ce mai mulţi descoperind frumuseţea sportului cu balonul oval.

Revenind la partidă, jucătorii de la RCM Timişoara au avut de furcă cu Farul Constanţa, o echipă care a venit în Banat după trei înfrângeri. Oaspeţii au marcat primii prin Doumond, dar timişorenii au revenit prin eseurile lui Lemnaru şi Turiashvili şi transformarea lui Calafeteanu.

După lovitura de penalitate transformată de Cala, jucătorii de la Farul au mai marcat o dată prin Doumond, jucător care a recidivat din nou după pauză. Eseul lui De La Harpe şi transformarea lui Doumond i-a îngheţat pe cei peste 2.000 de spectatori, pentru că tabela arăta 16-15, pentru oaspeţii de la malul Mării Negre, cu zece minute înainde de finalul partidei.

La ultima fază de meci, Lemnaru a reuşit un eseu de zile mari aducând cea de a treia victorie pentru RMC în play-off. Scorul final 22-16 a fost consfinţit după transformarea lui Calafeteanu, ceea ce înseamnă deja calificarea timişorenilor în semifinale.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite