Roţile, uşile şi portbagajul: locurile unde se ascund cel mai des ţigările de contrabandă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat o şoferiţă care a încercat să introducă ilegal în România 700 de pachete cu ţigări, în valoare de aproape 7.000 de lei, ascunse în roţile de rulare, în uşile din spate şi în portbagajul autoturismului.

Femeia, în vârstă de 38 de ani, s-a prezentat la Punctul de Trecere a Frontierei Moraviţa, la volanul unui autoturism marca „Ford". Cu ocazia efectuării controlului asupra mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră împreună cu inspectorii vamali au descoperit, ascunsă în roţile de rulare, în uşile din spate şi în portbagajul autoturismului, cantitatea de 700 de pachete cu ţigări, marcile „Manchester", „Pall Mall" şi „Marlboro", în valoare de aproape 7.000 de lei.

În cauză, poliţiştii de frontieră i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. Totodată, în conformitate cu prevederile legale, Autoritatea Vamală a dispus ridicare întregii cantităţi de ţigări în vederea confiscării lor, şoferiţa fiind sancţionată contravenţional cu suma de 5.000 de lei. 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite