Românii se dau în vânt după festivalurile din Ungaria: după Sziget urmează SZIN-ul de la Szeged

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul Szin are loc pe malul râului Tisa
Festivalul Szin are loc pe malul râului Tisa

Nici bine nu s-a încheiat Festivalul Sziget, de la Budapesta, vizitat de numeroşi români, locuitorii din vestul ţări au o nouă ofertă tentantă în Ungaria.

Faimosul festival unguresc Sziget, desfăşurat la Budapesta, a ajuns la a 20-a ediţie şi s-a încheiat luni. Şi în acest an, peste 300.000 de oameni au călcat pragul festivalului, dintre care foarte mulţi din România.

Pentru săptămâna viitoare, maghiarii pregătesc un nou festival de amploare, de această dată unul care desfăşuară mult mai aproape de graniţă. Festivalul SZIN are loc la Szeged, în perioada 22-25 august.

Cer albastru, iarbă verde, Tisa blondă şi programe SZIN – asta promite oaspeţilor în fiecare an festivalul tinerilor din Szeged, unul din tradiţionalele festivaluri din Ungaria.

Acest festival este cel mai mare chef multicultural la sfârşit de vară, singurul care este organizat pe malul natural a Tisei. Este şi primul festival din Ungaria care are ca scop propagarea unui mod de viaţă ecologică.

La SZIN există mai multe zone ce concerte; trei scene în aer liber şi două în corturi. Printre muzicienii de renume care vor concerta la Szeged se numără Parov Stelar Band, Kosheen (video), ATB, Yellocard, Lou Bega, Nathan Flutebox Lee & The Clinic, Josh Gallahan, Far Too Loud, Blue Mar Ten, Anima Sound System şi mulţi alţii. Celor care doresc alt mod de a se destinde, există programe alternative de sport, cinema şi teatru în aer liber.



Preţurile abonamentelor (cu cortul inclus) pentru Fesztivalul Szin este de 17.900 de forinţi (275 lei), pentru cei care au cumpărat până la 20 august şi 22.900 de forinţi (370 lei) din ziua festivalului. Biletele pe o singură zi costă la faţa locului 9.500 de forinţi (150 lei) și la jumătate de preț prentru cei care vor să intre doar la concerte. Biletele şi abonamentele se pot cumpăra din România prin reţeaua Eventim”.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite