Finală de tristă amintire pentru Timișoara: “Ne-am crezut învingători dinaintea meciului”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Finala Cupei României: BC Timișoara - BCM Pitești
Finala Cupei României: BC Timișoara - BCM Pitești

BC Timișoara a pierdut finala Cupei României la baschet în favoarea celor de la BCU Pitești, una din outsiderele competiției GALERIE FOTO

Piteștenii au reușit marea surpriză să învingă BC Timișoara în finala Cupei României, cu scorul de 95-78. Bănățenii s-au crezut câștigători dinaintea disputării jocului, având în vedere că echipa din Trivale nu se află printre echipele care se bat la titlu în campionat, iar acest lucru i-a costat. Sârbul Branko Ciuici a declarat la final că este inadmisibil ca o echipă cu pretenții să se comporte așa pe teren.

“Nu avem niciun alibi, am pierdut pentru că nu am luat în serios adversarul. Ne-am crezut învingători dinainte de meci. Toată lumea ne-a văzut pe noi campioni, presiunea a fost pe umerii noștri. La o echipă cu experiență nu se poate întâmpla așa ceva. E greu pentru noi, dar Pitești a meritat victoria”, a declarat Branko Ciuici, jucătorul celor de la BC Timișoara.

 “S-a întâmplat ceva foarte ciudat. Am avut 13 puncte avantaj și o șansă foarte mare, dar ne-am dovedit temători, am început să facem greșeli și în apărare și în atac. Am vorbit asta la fiecare timeout, dar chiar și așa adversarii au înscris 55 de puncte în repriza a doua, ceea ce este groaznic. Au meritat să câștige, mai ales după jocul din repriza a doua. Noi am evoluat incredibil de slab pe final de meci”, a spus Predrag Badnjarevic, antrenorul bănățenilor.



Finala Cupei României: BC Timșoara- BCM Pitești

GALERIE FOTO

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite