VIDEO România făcută de râs: ţiganii din Timişoara îi lasă pe englezi lefteri cu alba-neagra lângă Big Ben

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Brandul de ţară al României a suferit o nouă înfrângere după ce ţiganii din ţară au ajuns până în Marea Britanie. La doi paşi de obiectivele turistice, românii i-au lăsat cu buzunarele goale pe englezi după ce i-au poftit la o tură de "alba-neagra" românească. Totul se întâmplă fără vreo investiţie a Ministerului Turismului pentru promovarea ţării noastre.

Imaginile au fost postate pe Youtube de mai mulţi turişti din Timişoara care au plecat în excursie în Marea Britanie. Mare le-a fost surpriza timişorenilor când au avut ocazia să se întâlnească cu alţi români. Nu au avut timp de poveşti întrucât conaţionalii erau ocupaţi să câştige bani. Profitând de timpul limitat până la sosirea forţelor de ordine, ţiganii le-au arătat englezilor un joc autohton prin care, teoretic, pot câştiga bani frumoşi. În realitate, englezii au rămas cu buzele umflate şi buzunarele goale.

image

"Am apucat să filmez modul în care erau atraşi credulii în joc. Cineva câştiga mai multe ture la rând, iar atunci când se strângea o sumă mai mare de bani, brusc jucătorii pierdeau. Ţiganii nu s-au sfiit să spună că sunt români. Cum să mai ai curaj să scoţi capul din ţară când peste tot dai de ei", se întreabă timişoreanul care a urcat videoclipul pe contul personal de Youtube.

Şi saiba333 a fost în excursie la Londra şi a avut ocazia să se întânească cu ţiganii români. "Filmarea e făcuta la Londra. Ni s-a făcut o reclamă de zile mari", a spus timişoreanul.

image

Ţara noastră nu este la prima apariţie umilitoare pe Youtube. Anul trecut, Adevărul de seară Timişoara prezenta impresiile de călătorie prin România ale unui celebru jurnalist străin. Glenn Cambell şi-a început prezentarea cu faptul că România "pare locul cel mai mort de pe Pământ".

Străin uimit de România, modul cum sunt întâmpinaţi turiştii, modalităţile de recreere şi de mijloacele de transport

image

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite