Timişoara: EXCLUSIV/ Cel mai bogat şomer din România deţine un hotel de lux şi un cartier rezidenţial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: EXCLUSIV/ Cel mai bogat şomer din România deţine un hotel de lux  şi un cartier rezidenţial
Timişoara: EXCLUSIV/ Cel mai bogat şomer din România deţine un hotel de lux şi un cartier rezidenţial

Omul de afaceri timişorean Mircea Ionescu, despre care s-a aflat astăzi că încasează cea mai mare indemnizaţie de şomer din România, este unul dintre cei mai bogaţi timişoreni.

Citiţi şi:
EXCLUSIV/Românul cu cel mai mare ajutor de şomaj, peste 7.000 de lei, explică de ce încasează atâţia bani


Bănăţeanul este, conform unor apropiaţi, printre milionarii în euro din Timişoara şi deţine mai multe afaceri în domeniul hotelier şi imobiliar.

7.000 de lei ajutor de şomaj

Mircea Ionescu este considerat în mediul de afaceri timişirean unul dintre cei mai puternici şi influenţi oameni de afaceri din capitala Banatului. Şomer de lux, acesta încasează, timp de 15 luni, începând din aprilie 2008, aproape 1.700 de euro indemnizaţie de şomaj. Timişoreanul cu peste 7.000 de lei ajutor de şomaj deţine un hotel de lux, a dezvoltat o zonă rezidenţială şi a demarat construirea unui azil de bătrâni.

Parteneri puternici

Cel mai bogat şomer din România are parteneri de afaceri foarte importanţi pe plan local. Ionescu este acţionar, la o societate din Cluj, alături de Dan Popa şi Ioan Răducanu. Ultimii doi sunt proprietarii celei mai mari reprezentanţe Renault-Dacia-Nissan din zona de vest a României. „Mircea Ionescu este rudă cu Dan Popa, noi am devenit acţionari la Cluj la o fostă întreprindere de stat”, a declarat Ioan Răducanu.



Ionescu mai este asociat cu o altă persoană, un crescător de animale şi proprietar de firme agricole cvasinecunoscut, la un hotel de lux din Timişoara (foto) situat în cel mai select cartier al oraşului, foarte aproape de Piaţa Operei, centrul capitalei Banatului.

image

De 20 de ani director

Imediat după Revoluţia din decembrie, Mircea Ionescu a ajuns director general la actuala companie Romtelecom, pe atunci unicul furnizor de servicii de telefonie din România. În scurt timp, după reorganizări succesive, Ionescu a devenit director general zonal al furnizorului de telefonie fixă de stat. „Am lucrat 28 de ani în companie şi 20 de ani am fost director”, a spus Mircea Ionescu. „Tatăl lui a lucrat la telefoane, a fost şef acolo şi l-a adus şi pe el”, a explicat o persoană din anturajul lui Ionescu. 

CITIŢI MÂINE ÎN ADEVĂRUL CUM A AJUNS MILIONARUL TIMIŞOREAN SĂ FIE ROMÂNUL CU CEA MAI MARE INDEMNIZAŢIE DE ŞOMAJ.

URMĂRIŢI ADEVĂRUL, ADEVĂRUL DE SEARĂ şi timişoara.adevarul.ro pentru a afla povestea completă a celui mai bogat şomer din România.
 

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite