„Robin and the Backstabbers“ şi „Toulouse Lautrec“ concertează în Timişoara VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupa „Robin and the Backstabbers“ a fost înfiinţată în aprilie 2010. FOTO: Facebook
Trupa „Robin and the Backstabbers“ a fost înfiinţată în aprilie 2010. FOTO: Facebook

Trupa deja faimoasă pentru piesele „Vânătoarea Regală" şi „Iguana făcătoare de minuni" îşi aşteaptă astăzi fanii timişoreni în Scottish Pub, de la ora 22.30. Intrarea la concert este liberă. Tot în această seară, în Timişoara concertează şi trupa „Toulouse Lautrec".

Din anul 2010 şi până în prezent, trupa „Robin and the Backstabbers" a obţinut Premiul Publicului la competiţia Stufstock Newcomers, a susţinut un concert în Republica Moldova şi a cântat în deschidere pentru „Whotest Boy Alive", „Obits" şi „British Sea Powers".

„Soare cu dinţi", una dintre cele mai cunoscute piese ale trupei, s-a aflat timp de mai multe săptămâni în heavy rotation în playlist-ul Radio Guerilla şi pe podiumul topurilor. Din 14 februarie, „Robin and the Backstabbers" au revenit cu noul single, „(în 3 minute) Maşina 682".

Concertul din Scottish Pub din această seară este prima apariţie live în Timişoara de la lansarea noului single. Tot în această seară, de la ora 21.00, în Bunker este programat un concert al trupei Toulouse Lautrec, cunoscută pentru melodiile „Te spun" şi „Porno". Intrarea costă 15 lei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite