Road Patrol Bikers Festival: peste 600 de motocicliştii se vor distra pe plaja de la Şag

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peste 600 de motociclişti sunt aşteptaţi la Şag
Peste 600 de motociclişti sunt aşteptaţi la Şag

În cadrul festivalului vor avea loc numeroase concursuri, de băut bere, de îndermânare pe motociclete sau de tricouri unde. Nu vor lipsi nici concertele live cu trupele rock. Sâmbătă va avea loc parada motocicliştilor în Timişoara

În perioada 15-17 iunie, pe plaja Monte Carlo de la Şag, se va desfăşura a zecea ediţie a Road Patrol Bikers Festival, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente dedicate iubitorilor de motociclism.

Pe parcursul celor zece ani de existenţă, Road Patrol Bikers Festival a devenit un eveniment cu tradiţie în Timişoara. Dorim să facem din Timişoara un oraș important inclusiv in ceea ce priveste evenimentele dedicate motoclistilor”, a declarat Emil Bara - preşedintele clubului Road Patrol.

În cadrul festivalului vor avea loc numeroase concursuri, de băut bere, de îndermânare pe motociclete sau de tricouri unde. Nu vor lipsi nici concertele live. Vor cânta trupele rock Sanctuar, Deity, Phaser, Immemor, Hazard şi Aminda, care a participat la show-ul Vocea României.

Ca la fiecare ediţie, în noaptea de sâmbătă, după ora 23.00, va avea loc un show de streaptise. Biletul de intrare la festival costă 30 de lei, pentru toate cele trei zile.

Sâmbata, de ora 11.30, va avea loc o paradă a motocicliştilor, pe traseul Şag - Calea Şagului - Piaţa Maria, care vor participa aproximativ 600 de motociclete.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite