Și noul club River Deck trebuie dărâmat: a fost ridicat fără autorizație de construcție

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clubul River Deck trebuie dărâmat până pe data de 8 iulie
Clubul River Deck trebuie dărâmat până pe data de 8 iulie

Proprietarul a fost amendat 5.000 lei și s-a dispus totodată desfiinţarea clădirii şi aducerea terenului la starea iniţială având ca termen data de 08.07.2012.

În luna ianuarie, clubul River Deck, care a funcționat pe malul Begăi, lângă clubul de caiac CSS1, a fost dărâmat pe motiv că a fost deschis în 2006 ilegal, iar procesul cu primăria a fost pierdut. Reprezentanții clubului de fițe au redeschis River Deck într-o altă locație, aflată la doar câțiva metri distanță, tot pe malul canalui Bega. La deschiderea oficială, care a avut loc vinerea trecută, clubul a fost arhiplin. Se pare însă cei de la River Deck nici de această dată nu sunt în regulă.  

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplină în Construcții și Afișaj Strada au efectuat un control în data de 2 iulie și au semnalat ridicarea unei construcții fără autorizație.

La fața locului, administratorul firmei deţinătoare a clubului, S.C. Underground S.R.L., a declarat verbal că nu deţine autorizaţie de construire pentru aceasta, de problema executării construcţiilor şi a actelor aferente acestora ocupându-se asociatul său, al cărui nume nu a dorit să îl facă cunoscut. Acestuia i s-a adus la cunoştinţă că în cazul în care construcţiile executate la imobilul amintit au fost realizate fără autorizaţie de construire, în conformitate cu Legea 50/1991 rep., art.26, fapta de a fi executat construcţiile menţionate reprezintă contravenţie, urmând în acest sens să fie întocmit un proces verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiilor”, a declarat Dana Seracin, purtător de cuvânt la Poliția Locală.

Amendă de 5.000 lei și dispoziție de demolare

Administratorul clubului a fost invitat la sediul Poliţiei Local pentru a pune la dispoziţie documentele solicitate, dar nu s-a prezentat. În consecinţă astăzi a fost întocmit procesul verbal de sancționare.

S.C. Underground S.R.L., a ridicat în cursul lunii iunie anul 2012, în Timişoara, Bd-ul Vasile Pârvan nr.5, o construcţie în regim parter realizată din podină de lemn, structură de rezistenţă din lemn şi parţial metal având acoperiş parţial din structură metalică şi pânză, fără autorizaţie de construire conform Legii 50/1991”, a mai spus Seracin.

Sancţiunea aplicată este în valoare de 5.000 lei, dispunându-se totodată desfiinţarea clădirii şi aducerea terenului la starea iniţială având ca termen data de 08.07.2012. Potrivit datelor Primăriei Municipiului Timişoara terenul pe care se află construcţia este în proprietatea Municipiului Timişoara.

Radu Hambaraș, unul din administratorii clubului, nu a dorit să comenteze prea mult pe această temă. “Nu vreau să comentez nimic. Oricum, mai durează până să o dărâme. Dar nu știu ce să spun despre autorizație, pentru că de asta s-a ocupat asociatul meu, care momeentan nu este în țară. În iarnă am demolat clubul după ce am pierdut procesul și l-am reconstruit în alt loc”, a spus Radu Hambaraș.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite