Timişoara: Rezultate bune la Bac în 2009

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Rezultate bune la Bac în 2009
Timişoara: Rezultate bune la Bac în 2009

Lucrurile au mers bine la examenul de bacalaureat de anul acesta.


În doar câteva zile, candidaţii la sesiunea de bacalureat de anul acesta vor afla rezultatele finale. Lucrările contestate sunt acum pe mâna comisiilor care le verifică.
Anul acesta, promovabilitatea în judeţ a fost de 93,7 %, mai mare cu un singur punct procentual faţă de anul trecut. ,,Este un indicator clar, dar nu este un factor decisiv pentru nivelul educaţiei dintr-un anumit judeţ”, a spus Marin Popescu, vicepreşedintele comisiei de bacalaureat din Timiş.

Mai puţine contestaţii

În 2008, elevii au fost mai nemulţumiţi decât în 2009 de notele primite la examenul de bacalaureat. La această sesiune de examen, 408 candidaţi au depus contestaţie, în timp ce, anul trecut au fost aproape 600 de lucrări care s-au întors pe masa profesorilor.
Examenul de anul acesta s-a desfăşurat fără mari incidente. Doar şapte elevi au fost eliminaţi din cauză că au fost prinşi când încercau să copieze. Trei eleve au obţinut nota 10 la toate probele de examen. „Elevii trebuie să fie mulţumiţi de rezultate. Ne bucură faptul că am reuşit să organizăm examenul în condiţii bune la nivelul judeţului”,a continuat Marin Popescu.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite