Revoluționarii timișoreni s-au retras de la mitingul anti-Boc: “A fost o cacealma sindicală”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Protest la Timișoara în timpul vizitei oficiale a prim-ministrului Boc
Protest la Timișoara în timpul vizitei oficiale a prim-ministrului Boc

Reprezentanții Asociației “Victoria” a Luptătorilor în Revoluție din Timișoara îi acuză pe liderii de sindicate că sunt vânduți și că au făcut o cacealma sindicală.

Ceea ce ar fi trebuit să fie un mare miting anti-Boc s-a transformat ieri într-o zgomotecă, regizată de liderii mai multor sindicate, susține președintele Asociației "Victoria", Lorin Fortuna. Astfel, reprezentanții Asociației Luptătorilor în Revoluție precum și alți participanți la Revoluția din decembrie 1989, prezenți la manifestație, au decis să se retragă de pe platoul din fața Sălii Olimpia.

“Protestul a degenerat, până la urmă, doar într-o acțiune bazată în principal pe fluierături și huiduieli, produse de echipe specializate în zgomot sindical specific, de către organizațiile sindicale participante. Se știe că acești lideri sindicali sunt conduși, sunt vânduți. Aceste organizații s-au rezumat doar la acțiuni de tip zgomotecă, apă de ploaie, cacealma sindicala, fără a transmite un mesaj coerent revendicativ, care să justifice și să dea substanță manifestării de protest respective”, a declarat Lorin Fortuna, președintele Ascociației “Victoria”.
 
Cei de la Asociația "Victoria" a Luptătorilor în Revoluție din Timișoara au împărțit afișul realizat pentru desfășurarea mitingului de protest, cu revendicările solicitate și reclamate.

Iată care au fost cele patru puncte ale revoluționarilor:

1. Președintele României – incapabil, dictator, corupt, fost colaborator al Securității și obedient masonic;
2. Primul ministru al Guvernului României - incapabil, corupt și obedient masonic;
3. Guvernatorul Băncii Naționale a României - incapabil, corupt și mason de rang foarte înalt;
4. Categoria politico-partidică – incapabilă, coruptă și clientelară, a acaparat conducerea României și a adus țara într-o criză societală deosebit de gravă.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite