Revoluţie în WC-urile din Tribunalul Timiş: nemulţumirile sunt pictate pe uşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timişorenii supăraţi pe justiţie îşi scriu nemulţumirile pe uşile toaletelor din Tribunalul Timiş. Ei au scris numele avocaţilor şi procurorilor care i-au supărat şi îi înjură cu sete pe politicieni pentru dezastrul din sistemul judiciar.

Uşile toaletelor din Tribunalul Timiş sunt pline de inscripţii, mesaje şi sfaturi pentru cei care sunt abia la început în problemele cu justiţia. După după ore întregi de aşteptare pe holurile instanţelor ajung cei care trec pe la WC, căliţi în lupta pentru dreptate, iniţiaţii au scrijelit reguli pentru începători. „Judecătorii corupţi şi criminaliştii, mafia juriştilor", „Avocata Camelia Ţăranu este blat cu DIICOTU. Feriţi-vă!". Nici şefu DIICOT Timişoara nu a scăpat de inscripţii. Mircea Andreş este şi el menţionat pe uşi.

Şi numele preşedintele statului şi cel al premierul României apar menţionate pe uşile toaletelor. În toaleta femeilor există anunţuri pentru femeile cu probleme în dragoste. „Bună, sunt Ricardo şi îmi plac la nebunie femeile. Le îndeplinesc toate fanteziile. Sună-mă 0767... ".

Judecătorii Tribunalului Timiş nu au însă cum să vadă aceste inscripţii. Asta deoarece ei folosesc toalete speciale, care sunt încuiate şi doar ei au cheie.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite