Pensiunile de animale s-au umplut în preajma Revelionului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pensiunile pentru animalele de companie funcţionează la capacitatea maximă în această perioadă din an. Cei care doreau doreau să scape de grija patrupezilor şi-au lăsat prietenii în condiţii de excepţie.

Pensiunile pentru animale au devenit afaceri extrem de profitabile în perioada sărbătorilor de iarnă. Pentru a scăpa de grija patrupezilor, la petrecerea de Revelion, stăpânii au avut la îndemână pensiunile, care au făcut cu greu faţă cererilor în această perioadă. „Este cea mai bună perioadă din an. Oamenii sunt foarte bucuroşi că pot să plece liniştiţi de acasă. Animalele lor se află pe mâini bune. În această perioadă pot să spui că pensiunea devine o afacere”, a declarat Mirela Szasz, proprietara unei pensiuni canine din Moşniţa Veche. Pentru a lăsa câinele pentru 24 de ore la pensiune, proprietarii trebuie să scoată din buzunare 25 de lei. „Câinii trebuie să fie vaccinaţi antirabic şi să fie sănătoşi. Noi preferăm mâncarea clientului”, a mai spus Szasz. Animalele au parte de condiţii de excepţie, în cuşti încălzite. "Cuştile sunt de 4 metri pătrat, iar curtea, unde îi scoatem de trei ori pe zi, este de 150 metri pătrat", a mai precizat proprietara.

Au adus şi câinii de la curte


Mulţi care şi-au lăsat animalele de companie la pensiune au ales să plece din ţară pentru această perioadă, ori au plecat la munte. „Nu mă aşteptam să avem aşa succes. Am primit în grijă şi câini de curte, nu doar de apartament. Înainte îi dădeau vecinului o duşcă să le dea de mâncare, acum îi aduc la pensiune”, a spus Valentin Chiriţă, un alt proprietar de pensiune. La acesta, preţurile sunt între 30 şi 40 de lei, în funcţie de câte zile sunt lăsaţi câinii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite