Revelionul altfel – cum se petrece în Scârtz, Aether sau în Cuib în noaptea dintre ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Scârţ, loc lejer
Scârţ, loc lejer

După pragul zilei de 25, ne izbeşte în mod sigur realitatea faptului că ultima lună a anului îşi numără ultimele zile. În timp ce majoritatea localurilor şi restaurantelor îşi prezintă oferta tipică sărbătorii de Revelion, garantând o noapte de petrecere, câteva dintre localurile din Timişoara văd Revelionul altfel.

Scârtz Loc Lejer propune o abordare românească a petrecerii  - fiecare grup care plănuieşte să îşi petreacă noaptea dintre ani în Scârtz este invitat să îşi aducă propria mâncare. Numai bătura se plăteşte la bar, care va funcţiona în regim normal. „Locurile sunt limitate, însă şi cei care vor să poposească pentru un dans sunt bineveniţi", ne-au spus cei de la Scârtz în timp ce în fundal se auzea, la pickup, Florian din Transilvania, pionierul muzicii electronice din România. 

Cei din Aethernativ pregătesc o altă petrecere tematică. După ce anul trecut petrecăreţii din Aether s-au costumat tipic anilor '20-'30, anul acesta îi aşteaptă Disco Party. Costumele, muzica şi dansurile specifice vor face deliciul acestei petreceri .

Al-Kimia  asigură, pentru suma de 220 de lei, mâncare şi băutură la discreţie. Decorul  neobişnuit, ce creează o atmosferă capricioasă, dar caldă, combinată cu acordurile indie şi alternative, mixate de Dj Mihu. sunt atuurile pe care cei de la Al-Kimia mizează pentru prima petrecere de Revelion de la deschidere.

Pentru cei care vor un Revelion mai relaxant, Cuib D'arte e locul care promite atmosfera „chefului de acasă".  „Pentru o petrecere deosebită de Revelion, trebuie pus un pic de suflet. Altfel totul trece fără să se întâmple nimic special. Ar fi fain să recreăm chefurile anilor '80, ale părinţilor noştri. Când exista comunicare, respect şi apropiere între oameni. Se va putea dansa, desigur, dar nu am vrea ca accentul să cadă pe această parte", au spus cei din Cuib.

Cu oferte inovative şi variate, Revelionul 2012 se anunţă un eveniment promiţător, pentru toate gusturile şi buzunarele.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite