Revelion militarizat pentru amatorii de senzaţii tari la Arsenal Park

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La Arsenal Parc nu vor lipsi instrucţiile nici de revel
La Arsenal Parc nu vor lipsi instrucţiile nici de revel

Arsenal Park de la Orăştie îşi aşteaptă clienţii pentru a petrece cumpăna dintre ani cu o ofertă specială numită “Soldat de vacanţă”. Înrolările vor avea loc din 30 decembrie. Din program nu vor lipsi meciurile de airsoft.

Singurul parc de distracţie militarizat din România, puţinele obiective cu tematică militară din Europa, s-a născut în locul fostei fabrici de muniţii de la Orăştie, a pregătit primul revelion pentru amatorii de senzaţii tari. Cei care aleg să petreacă un sejur deosebit de patru zile, în perioada 30 decembrie-2 ianuarie, se pot deja înrola.  

La sosire vom da o petrecere de înrolare în onoarea oaspeţilor, care vor fi întâmpinaţi cu un Cocktail Arsenal Park şi vor primi pe loc gradul de Soldat de vacanţă. Pentru că suntem disciplinaţi şi urmăm regulile cazone, am pregătit un program pentru perioada de şedere. Soldaţii de vacanţă pot participa la misiunile pe care Arsenal Park le are în vizor pentru ei”, spun organizatorii.

Pregătiri pentru airsoft

Sejurul militarizat de la Arsenal Park cuprinde concursuri cu drezina, concurs de trageri cu arcul, plimbare cu transportorul şenilat, concurs cu premii pe terenurile de sport, concurs de săniuţe (dacă este zăpadă) şi multe altele. Pe lângă aceste misiuni “obligatorii”, oaspeţii vor primi o permisiune pentru program de voie având astfel posibilitatea de a se plimba cu bicicletele prin parc, de a închiria maşinuţe de golf, buggies, ATV-uri, vor avea acces la terenurile de sport multifuncţionale (baschet, fotbal, volei, badmington, tenis), la terenul de minigolf şi la sala de jocuri, unde vor putea juca darts, table, şah, ping-pong, biliard. Cu o astfel de pregătire, Soldaţii de Vacanţă vor fi apţi pentru a lua parte la lupte de airsoft.

Petreceri la focul de tabără

După îndeplinirea cu succes a misiunilor, vor sărbători împreună în stil army Revelionul de Campanie, la focul de tabără, unde atmosfera va fi însufleţită de muzica populară şi uşoară, precum şi de dansurile tradiţionale. Nu vor lipsi grătarele, ţuica fiartă şi vinul fiert cu scoţişoară, alături de multe alte surprize.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite