Revelion 2010 cu şampanie şi bufet suedez, dar fără vedete, în restaurante şi cluburi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Chiar dacă numele mari lipsesc de pe afişe, cluburile şi restaurantele din Timişoara nu au lăsat din preţurile ofertelor de Revelion. Petrecăreţii trebuie să scoată din buzunare între 150 şi 300 lei.

Patronii speră ca bănăţenii să fi pus de-o parte ceva bani pentru petrecere. Scottish Pub oferă clienţilor, pentru 200 de lei, mâncare şi băutură „cât poţi duce” şi concert cu Teo Milea, Petrică Ionuţescu şi DJ Kuky.

La clubul Youtopia, cheful de la cumpăna dintre ani costă 150 lei şi include bufet şi program artistic stand-up comedy cu trupa Brigada 2/3. Mâncarea şi băutura la liber, plus o tombolă, costă 199 de lei de persoană la Bierhaus. Câştigătorul tombolei va pleca la Barcelona sau Londra.        

Bătălia pe mâncare şi băutură

Clubul The Note vine cu o ofertă inedită. Invitaţia cu loc costă 300 de lei, iar cea fără loc, 200 de lei. Asta înseamnă consumaţie la bar de 100 de lei, bufet rece şi şampanie. Tema Revelionului este „Walk of Fame”. La Vanila Club, distracţia costă 150 de lei de persoană, preţ care include bufet suedez, tombolă cu premii şi program artistic susţinut de 12 dansatori.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite