Timişoara: Votaţi Retezatul între minunile lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai sunt 17 zile din concursul „Cele 7 minuni naturale ale lumii”. Parcul Naţional Retezat are nevoie de voturi ca să urce două locuri în top, pe poziţia 11, şi să se califice în a treia etapă a competiţiei.

Parcul este singurul obiectiv natural din România care a fost selectat pentru a participa la concursul internaţional. Voturile pot fi acordate prin Internet sau prin telefon, până în data de 7 iulie, când vor fi desemnaţi candidaţii pentru următoarea etapă a concursului.
Pentru a nu fi exclus din competiţie, Retezatul trebuie să se claseze cel puţin pe locul 11, în grupa E. Primele 77 de candidate vor fi evaluate de un comitet de experţi, care va stabili 21 de finaliste în data de 21 iulie. Ultima selecţie va fi făcută bazându-se tot pe voturi acordate prin Internet, rezultatul urmând să fie anunţat abia în 2011.

A urcat 15 locuri în top
Purtătorul de cuvânt al Administraţiei Parcului Naţional Retezat (APNR), Florina Crişan, a declarat că prin campaniile de promovare, parcul a reuşit să urce 15 locuri în clasament în numai trei săptămâni. Parcul Naţional Retezat poate fi votat pe Internet la adresa www.new7wonders.com.
Pentru votul prin telefon, se apelează numărul 0041 77 312 4041. După mesajul de întâmpinare se introduce codul format din cifrele 541 alocat pentru Parcul Naţional Retezat. Votul devine valid doar după terminarea mesajului de confirmare al robotului telefonic.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite