FOTO Reputatul chirurg Viorel Bucuraş a dat dovadă de sânge rece în faţa grillului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Evenimentul-concurs Noaptea Bucătarilor, ediţia a II-a, a adunat la Recaş personalităţi cunoscute ale vieţii publice timişorene. Afaceriştii şi medicii au participat la o acţiune caritabilă.

VEZI GALERIE FOTO CU OAMENII DE AFACERI ŞI MEDICII LA CRATIŢĂ

Printre vedetele din acest an s-a aflat şi reputatul chirurg Viorel Bucuraş, şeful secţiei de Urologie din cadul Spitalului Judeţean Timiş. Acesta a participat la secţiunea „barbeque” şi a s-a ales cu titulatura de „regele grillului”. „Am pregătit un grătar model italian. Sunt un fan al bucătăriei mediteraniene. Aici am făcut piept de porc, mici de caprioară şi ficat la grătar. Eu am răbdare doar când fac operaţii şi mici”, a declarat Viorel Bucuraş. Acesta a revenit de curând de la Barcelona, unde a participat la un simpozion de urologie, în cadrul căruia a făcut o operaţie în faţa a 3.000 de spectatori. „Sunt singurul român care a făcut acest lucru. Operaţia a fost transmisă pe un ecran mare şi a fost urmărit de peste 3.000 de persoane”, a afirmat Bucuraş.

Afacerişti la cratiţă

Printre cei care au gătit la Recaş s-au mai aflat Peter Deutch, anestezist la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timişoara şi oamenii de afaceri Carlo Marchegiano, Gianluca Testa şi Cornel  Bota. Bucătarii de ocazie şi-au exersat calităţile în faţa cratiţei pentru un gest de caritate, fondurile urmând să ia drumul unor proiecte derulate de clubul Rotary Cetate. "Vrem să accesăm fonduri structurale pentru un proiect pe resurese umane. Vom face pregătiri profesionale non-agricole pentru persoane din mediul rural", a spus Gabriela Puşcaş, de la Rotary Cetate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite