Timişoara: Repetiţii de dans pentru o nuntă ca-n poveşti (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Repetiţii de dans pentru o nuntă ca-n poveşti (GALERIE FOTO)
Timişoara: Repetiţii de dans pentru o nuntă ca-n poveşti (GALERIE FOTO)

Viitorii miri apelează la instructori experimentaţi pentru valsul perfect din seara nunţii.

Printre emoţiile reclamate pe forumurile mireselor se numără şi momentul dansului din noaptea nunţii. Dar nicio viitoare mireasă nu dă lasă bătută şi se zbate fie să găsească instructorul de dans perfect, fie să-şi convingă viitorul soţ să danseze.

„În străinătate, dansul nu lipseşte de la nunţi, chiar apar pe youtube dansuri din ce în ce mai ingenioase, la noi acest moment îl regăsim doar la unele nunţi, restul mirilor preferând un blues clasic. Eu şi soţul meu am optat să dansăm un vals, pe melodia «Once upon of december», al Anastasiei, apelând la opt şedinţe de dans”, şi-a amintit Mădălina Mihaly, o mireasă care a gustat din plin momentul dansului din seara nunţii. Majoritatea instructorilor de dans oferă şi cursuri pentru dansul mirilor, dând dovadă de multă răbdare cu viitorii nuntaşi, care vin emoţionaţi la şedinţe.

 „Am predat cursuri de dans pentru 20 de perechi de viitori miri sezonul acesta, am ţinut astfel de cursuri şi pentru fotbalişti. De cele mai multe ori, totul se realizează în opt şedinţe de câte o oră şi jumătate. Există diverse coregrafii, au şi ei ideile lor, dar majoritatea optează pentru vals”, a descris instructoarea Mirela Mirtyş.

Totul se învaţă logic

„Lecţiile se desfăşurau într-o sală special realizată pentru dans, am fost foarte stângaci la început. Soţul meu a vrut să cedeze. Mirtyş, cunoscând aceste reacţii, a glumit cu el şi l-a învăţat paşii logic, atunci totul a mers foarte bine”, a mai spus Mădălina Mihaly.

Astfel, mirii sclipesc la nunta lor, în paşi de dans, fiind însoţiţi de instructori, care nu ezită să danseze alături de ei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite