Repetiţie reuşită pentru meciul cu Asesoft: BCM Elba Timişora - CSM Oradea 87-76

0
Publicat:
Ultima actualizare:

"Leii din Banat" s-au impus fără probleme în această seară în faţa ardelenilor, restanţă din etapa a 15-a, care ar fi trebuit să se dispute în decembrie. Meciul a fost amânat atunci din cauza unei epidemii de gripă în lotul timişorenilor.

Elevii lui Dragan Petricevici au controlat aproape în totalitate partida din sala "Constantin Jude". O singură dată au preluat conducerea orădenii, cu 57-56, pe finalul sfertului trei, însă bănăţenii au revenit la controlul înainte de finalul respectivului sfert.

Antrenorul de la BCM Elba s-a declarat mulţumit de "exerciţiul" elevilor săi în vederea partidei cu CSU Asesoft Ploieşti. "A fost un meci care putea fi câştigat cu mai puţine emoţii, însă un meci de care aveam nevoie înainte de confruntarea cu Asesoft. Trebuie să ne organizăm, să ne concentrăm şi să jucăm mai bine decât am făcut-o azi, iar cu ajutorul publicului cred că putem câştiga meciul de duminică", a spus Dragan Petricevici la finalul întâlnirii.

"Trebuie să ne autodepăşim, pentru că Ploieştiul are zece jucători de valoare extraordinară. Pot fi depăşiţi doar dacă ne păstrăm spiritul de luptători. Sezonul trecut am pierdut cinci întâlniri cu ei, însă nu am fost chiar atât de inferior pe cât s-ar părea. Nu vreau să spun că sala va fi plină, pentru că de multe ori când mă aşteptam să fie mulţi spectatori au fost puţini şi invers", a mai spus Petricevici.

Cel mai buni marcatori ai bănăţenilor în această partidă au fost Milos Pesici (26 puncte), Uros Velickovici (19) şi Rade Dzambici (18), în timp ce de la Oradea s-a remarcat tot un sârb,  Andelko Mandici, cu 28 de puncte marcate. Partida BCM Elba Timişoara - CSU Asesoft Ploieşti este programată duminică, de la ora 17.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite