Repetiţie ratată pentru Duşan Uhrin jr.: Poli Timişoara – Vojvodina Novi Sad 0-1

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fotbaliştii de la Poli au pierdut cu 0-1 partida de verificare contra sârbilor de la  Vojvodina Novi Sad şi au căzut la impresia artistică înaintea startului oficial al returului.

Suporterii alb-violeţi s-au înghesuit la meciul amical cu Vojvodina Novi Sad, care s-a desfăşurat pe arena „Ştiinţa”. Nici măcar ploaia nu i-a ţinut acasă pe cei peste 2.000 de fani care au dorit să vadă cum se mişcă echipa lui Duşan Uhrin jr. cu o săptămână înaintea primului meci din retur. Ocupanta locului trei în Superliga Sârbă s-a dovedit o echipă mult prea arţăgoasă pentru a le permite gazdelor să încheie sezonul de pregătire cu o victorie de moral. Vojvodina Novi Sad s-a impus la Timişoara cu 1-0 printr-un gol marcat de gerogianul Marabasvili, în minutul 10, după o eroare a lui Sepsi.

În ciuda scorului, cei de la Poli s-au mişcat doar în prima repriză însă atacanţii corijenţi la finalizare. În partea secundă, odată cu deteriorarea suprefeţei de joc, nu le-au mai ieşit aproape nimic. Doar în dreptul lui Zicu pot fi trecute două ocazii mai mari, iar canadianul Ricketts a ratat cu poarta goală.



„Am primit gol după o greşeală copilărească”

Duşan Uhrin jr., deşi nu părea afectat de înfrângere, nu are motive să fie foarte optimist. „Sunt mulţumit de acest meci. Am găsit răspuns pentruâteva întrebări importante după acest jos. Prima repriză a fost una bună, dar după o greşeală copilărească am primit gol. În mare ştiu echipa care va începe meciul cu Gaz Metan Mediaş”, a declarat după meci Duşan Uhrin jr.

Din păcate am început meciul de la 0-1, iar după aceea terenul a devenit tot mai greu nu am mai putut face nimic. Nu ne-am putut adapta, iar ei s-au betonat. Am fi meritat măcar un egal. Dar încă facem greşeli. În campionat orice punct ne va costa”, a spus căpitanul Dan Alexa.
 
Duşan Uhrin jr. a început partida în formula: Pantilimon- Scutaru, Luchin, Ghionea, Sepsi- Goga, Alexa, Cisovsky, Rocha-Zicu, Magera. Cel mai probabil echipa de start  şi pentru meciul cu Gaz Metan Mediaş, de sâmbăta viitoare. După pauză au mai intrat pe teren Ignjatijevic, Axente, Rickets şi Tameş.




image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite