Renumitul retailer de bricolaj Hornbach deschide primul magazin din Timișoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hornbach a investit 30 de milioane de euro pentru magazinul de la Timișoara
Hornbach a investit 30 de milioane de euro pentru magazinul de la Timișoara

Noul magazin Hornbach, a cincea locație din România, se află în Calea Aradului, lângă Real și Selgros. Inaugurarea magazinului va avea loc pe data de 18 iulie

Noul centru comercial se află situat pe un teren de aproximativ 52.000 metri pătrat, magazinul având o suprafață de 22.500 metri pătrat și va pune la dispoziția cumpărătorilor cel mai mare sortiment de material de construcții și grădinărit din Banat. Investiția celor de la Hornbach de la Timișoara a depășit 30 de milioane de euro. 

Am ales să ne extindem în Timişoara deoarece acesta este unul din cele mai dezvoltate oraşe ale ţării, atât din punct de vedere economic, cât şi demographic. Ne îndreptăm atenţia către oraşe cu peste 300.000 de locuitori care să permită realizarea unei cifre de afaceri corespunzătoare cu investiţiile efectuate”, a declarat Dan Bădescu, Directorul de Expansiune de la Hornbach.

În magazinul din Timişoara clienţii vor găsi 60.000 de articole. Spre exemplu, la raft vor fi disponibili 200 de km de cablu care reprezintă de cinci ori lungimea autostrăzii Timişoara – Arad.

În zona special amenajată pentru produsele de grădină clienţii vor putea găsi peste 400 de specii de plante, peste 150 de specii de peşti, hrană şi accesorii pentru animale, mereu pe stoc.

Hornbach a deschis primul magazin din România în 2007, iar în acest moment deţine trei centre în Bucureşti şi unul în Braşov.

De la intrarea pe piaţa autohtonă, Hornbach România compania a realizat investiţii totale de 148,3 milioane de euro. Grupul german Hornbach a fost fondat în 1877 și se numără printre liderii de pe piaţa magazinelor de materiale de construcţii şi grădinărit din Europa.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite