Remi Bonjasky, cel mai bun luptător K1 din lume, a sosit la Timișoara GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Remi Bonjasky a aterizat pe Aeroportul Internațional "Traian Vuia" după miezul nopții cu o cursă de la Viena. Campionul olandez este invitat special la gala Romanian Fight Challenge, de vineri, de la Sala Olimpia.

Triplul campion mondial al circuitelor K1, Remi Bonjasky a sosit în această noapte pe aeroportul "Traian Vuia" din Timișoara, unde a fost așteptat de organizatorii galaei Romanian Fight Challenge, Claudiu Scarlet și Alin Fălcușan. Olandezul a venit cu doi sportivi de la clubul său, Danyo Ilunga, deținător al centurii mondiale It's show time, la 95 de kilograme, și de Dwight Harckinsoon, care se va bate la gategoria +100 de kilograme cu croatul Igor Mihailevich.

VEZI GALERIE FOTO CU REMI BONJASKY

"Sunt bucuros că am ajuns în România. De data asta am venit la gală cu un elev de la academia mea, Dwight Harckinsoon, care se va lupta vineri. Dintre sportivii din România îl cunosc pe Daniel Ghiță, dar cred că mai sunt mulți sportivi care promit", a spus Bonjasky.

Remi Bonjasky, care a practicat fotbalul în copilărie, dar s-a retrat după ce și-a rupt piciorul, a ținut să vorbească și despre sportul rege. "Eu țin cu Barcelona, dar și cu Ajax. Cred că dacă nu mă lăsam de fotbal acum jucam la Barcelona. Oricum știu că vine meciul România-Olanda, unde trebuie să fiți atenți", a mai spus luptătorul.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite