Regaliştii ies din nou în stradă: „România are nevoie de valori reale, de bun-simţ, de decenţă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Regaliştii din Timişoara s-au obişnuit să se întâlnească în fiecare seară de luni, la statuia Regelui Ferdinand. Mitingul pentru susţinerea monarhiei a continuat în faţa Operei

Aşa cum au promis, susţinătorii monarhiei continuă întâlnirile în fiecare zi de luni, în acelaşi loc, la aceeaşi oră, pentru a atrage atenţia oamenilor asupra demersului lor. “Trebuie ca oamenii să ştie ce ar însemna pentru ţară şi pentru popor restaurarea Monarhiei Consituţionale. Toţi cei care înţeleg demersul nostru, precum şi cei care doresc să afle mai multe despre acest subiect sunt aşteptaţi să ni se alăture. Credem că România are nevoie de Monarhie şi Monarhia poate salva România!”, spun organizatorii.

Întâlnirea monarhiştilor are loc la bustul Regelui Ferdinand, de lângă cafeneau Segafredo, la ora 17.45. De aici se va pleca în Piaţa Operei, unde vor zăbovi aproximativ o oră. “România are nevoie de valori reale, de bun-simţ, de decenţă, de o schimbare adevărată - restaurarea Monarhiei constituţionale şi aducerea Regelui Mihai pe tron”, susţin monarhiştii.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite