Timişoara: Rectorul dinozaur „uită“ cazurile de sex şi şpagă şi se victimizează cu tupeu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Rectorul dinozaur „uită“ cazurile de sex şi şpagă şi se victimizează cu tupeu
Timişoara: Rectorul dinozaur „uită“ cazurile de sex şi şpagă şi se victimizează cu tupeu

Ştefan Drăgulescu consideră crima studenţilor de la Medicină un fapt izolat. Acesta ignoră complet cazurile de mită şi sex în care au fost implicaţi profesori.

CITEŞTE AICI TOATE DETALIILE CELEI MAI ORIBILE CRIME DIN BANAT:

image

Crima de la Medicină

CITEŞTE:
Afară cu dinozaurul de la Medicină!
Mahări iresponsabili, putred de bogaţi, conduc universitatea de sex şi şpagă toleraţi de un ministru pasiv
Rectorul vinovat moral pentru crima de la Medicină a căzut în misticism

SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ:

Arad: Vecinii fetei acuzate de crima de la Medicină: "De ce să se căsătorească, să mai încalce odată Biblia?"

Minţi criminale: el – imatur, ea – frivolă

Timişoara: Studenta acuzată de crima de la Medicină a mai făcut o victimă, avocata ei a cedat şi s-a retras


Arad: Familia Bejan ar putea cere strămutarea procesului crimei de la Medicină de la Timişoara

Universitatea de Medicină, sex şi şpagă de la Timişoara

Campania „Denunţă depravarea şi corupţia de la Medicină!”, lansată de „Adevărul de Seară”, a scos la iveală primele declaraţii despre cum se cumpără examene la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara (UMFT).

"Există preţuri pentru toate examenele"

„Sunt student în anul patru şi ştiu foarte multe exemple de corupţi. Există preţuri pentru toate examenele. Se iau bani de la primul administrator până la cel mai «corect» profesor”, a scris unul din studenţii de la Medicină pe timisoara@adevarul.ro. „Peste câţiva ani, câteva generaţii mediocre de studenţi la Medicină vor ajunge medici, oare vreţi să vă trateze un student care şi-a cumpărat examenele?”, a adăugat studentul.

Pe bani, profesorii schimbă lucrările

„Majoritatea profesorilor  nu îţi dau rezultatul la examen decât după câteva zile. Dacă ştii că ai făcut lucrare slabă, trebuie să cauţi profesorul respectiv şi, bineînţeles că nu gratis, îţi schimbă lucrarea cu una perfectă.”, a scris George R. într-un mail trimis redacţiei „Adevărul”.  Rectorul UMFT, Ştefan Drăgulescu, a comunicat ieri că singurii vinovaţi de crima de la Medicină sunt studenţii.

„De la o crimă s-a ajuns să se împroaşte cu noroi în alte direcţii”, a declarat rectorul într-un comunicat de presă.

„Până în momentul când dovezi certe nu se fac cunoscute, trebuie aplicat principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a adăugat acesta. Comunicatul rectorului a omis să scoată la lumină cazul profesorului Branea care i-a cerut sex oral unei studente pentru mărire de notă, dar şi pe cel al profesoarei Gontean, condamnată pentru că cerea şpagă de la studenţii străini.

Prorectorul Poenaru este arătat cu degetul

Rectorul a mai spus că persoana responsabilă cu căminele, din conducerea Universităţii de Medicină, este prorectorul Dan Poenaru (foto stânga). „Cel care coordonează, după părerea mea, corect şi responsabil, activitatea din cămine este domnul prof.dr. Dan Poenaru, prorector cu socialul. Puteţi să îl contactaţi”, a spus Drăgulescu (foto dreapta).  Prorectorul Poenaru, alt dinozaur osificat pe funcţie, se ascunde pentru a nu da explicaţii. Acesta refuză sistematic să discute pe tema depravării din căminele de care el este responsabil. Poenaru şi-a închis telefonul mobil iar soţia acestuia a spus că nu ştie cum se poate discuta cu el. Poenaru s-a exprimat pe tema crimei de la medicină imediat după consumarea ei, fiind citat de cotidianul local Renaşterea Bănăţeană. Acolo a dat vina pe societate, în ansamblul ei, şi a refuzat să îşi asume cea mai mică responsabilitate pentru scandalurile continue din instituţia pe care o conduce şi el ca "aghiotant" al rectorului dinozaur.

 

image
image

Câteva dovezi extrem de elocvente

În acelaşi cămin în care s-a produs crima, o altă studentă şi-a ucis copilul anul trecut. Secţia 1 Poliţie anchetează acum o infracţiune de pruncucidere. "Este un dezastru în acel cămin numai din cauza celor care conduc administraţia de la Medicină. Au luat decizia să permită un regim hotelier acolo pe timpul verii. Practic se cazează cine vrea, ca la hotel, de aici o serie de scandaluri. Mereu sunt probleme şi agenţii noştri merg acolo", a declarat o sursă din conducerea Secţiei 1 a Poliţiei Municipiului Timişoara. 
Tot în Medicină, tot sub mandatul etern al lui Drăgulescu, un profesor a fost filmat cu pantalonii în vine şi altul a fost arestat pentru şpagă.
Toate aceste evenimente nu sunt coincidenţe, sunt rezultatul anilor de imoralitate în care Medicina condusă de astfel de dinozauri a ajuns la depravare.

DOVADĂ VIDEO: Depravarea de la Universitatea de Medicină şi Farmacie "Victor Babeş" din Timişoara

Profesorul universitar Ioan Branea este surprins, cu pantalonii în vine, cum cere o partidă de sex oral unei studente (sursa: youtube.com/ştire Pro TV)

CITEŞTE şi:

Soluţii pentru destituirea rectorului dinozaur de la Medicină

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite