Timişoara: Rectorul dinozaur a deschis porţile universităţii de sex şi şpagă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Rectorul dinozaur a deschis porţile universităţii de sex şi şpagă
Timişoara: Rectorul dinozaur a deschis porţile universităţii de sex şi şpagă

Astăzi, de la ora 10.00 a avut loc deschiderea noului an la  Universitatea de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” .  Bobocii s-au înghesuit în Aula Universităţii din centrul Timişoarei ca să audă discursul rectorului Ştefan Drăgulescu. 

CITEŞTE şi:
Şefi de groază la „Universitatea de sex şi şpagă”
Universitatea de Medicină, sex şi şpagă de la Timişoara
„Căminul 1-2“, bordelul de la Medicină
Timişoara: Rectorul vinovat moral pentru crima de la Medicină a căzut în misticism

Festivitatea a început cu ritualul saluturilor şi urărilor şi a continuat cu o fastuoasă prezentare a conducerii universitare, aplaudată la unison de restul profesorilor răspândiţi prin sală. La final, rectorul Drăgulescu a făcut o „destăinuire de suflet”, aşa cum, chiar el a numit-o.  „Atât eu, cât şi cei care conduc această facultate, vă considerăm pe voi studenţii, colegii noştri mai tineri”, a spus Ştefan Drăgulescu.

Transparenţă şi colaborare

Rectorul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara a făcut apel la boboci şi le-a spus pe un ton foarte serios că între studenţi şi profesori trebuie să existe o colaborare transparentă şi sinceră. „Avem defecte şi noi, şi voi. Dacă nu există transparenţă şi colaborare între cadrele didactice şi studenţi, lucrurile nu vor merge bine”, şi-a încheiat discursul Ştefan Drăgulescu.

Subiecte evitate

În cadrul campaniei Adevărul „Crima de la Medicină”, generată de odiosul incident ce a avut loc în Căminul Facultăţii de Medicină, rectorul Ştefan Drăgulescu a evitat, în repetate rânduri, să ofere explicaţii. Acesta a ocolit de nenumărate ori subiectul depravării din căminele facultăţii, dar şi subiectul examenelor cumpărate prin diverse proceduri,  semnalate de studenţii de la medicină.

Citeşte ce s-a întâmplat săptămâna aceasta în povestea crimei de la Medicină:
Studenta ucigaşă de la Medicină nu poate să meargă din cauza bătăturilor făcute în arest
Crima de la Medicină, retrăită de studenţii ucigaşi în camera unde şi-au tranşat victima

Citeşte despre povestea celei mai crunte crime din Banat:

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite