Timişoara: Atenţie! Vă puteţi rupe maşina pe Liviu Rebreanu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Atenţie! Vă puteţi rupe maşina pe Liviu Rebreanu
Timişoara: Atenţie! Vă puteţi rupe maşina pe Liviu Rebreanu

Firma Confort, care a modernizat Rebreanu, a încasat două milioane de euro pentru o lucrare de doi lei. Până la începerea şcolii, pe Liviu Rebreanu trebuie să se circule ca în palmă.

Veşnicul şantier de pe bulevardul Liviu Rebreanu a fost redeschis. Muncitorii au spart din nou strada între Spitalul Judeţean şi Calea Şagului pentru că nu corespunde cerinţelor primăriei. Lucrarea a fost terminată în urmă cu un an. Primarul Gheorghe Ciuhandu a refuzat să facă recepţia, dând termen firmei ca până la sfârşitul lunii noiembrie 2008 să refacă pe bani proprii neregulile de pe drum. Societatea nu a mai refăcut drumul, iar primăria nu a cedat.
În aceste condiţii, muncitorii s-au apucat de lucru, iar până la 15 septembrie bulevardul trebuie să fie ca nou. „Am dat termen firmei să refacă toate obiecţiile din procesul verbal de recepţie până în 15 septembrie când începe şcoala”, a spus şeful Direcţiei de Drumuri din Primăria Timişoara, Culiţă Chiş. Chiar dacă firma care a refăcut bulevardul şi-a bătut joc de lucrare, primăria a plătit cei 8 milioane de lei cât a costat investiţia. 

image

  

image
image



Termen
Până la 15 septembrie bulevardul trebuie să fie ca nou

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite