Reacția șefului de la RAR despre controlul ministerial: "E la modă să fiu controlat tot la șase luni"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorin Cândea. FOTO: renasterea.ro
Dorin Cândea. FOTO: renasterea.ro

Dorin Cândea, a fost numit recent director adjunct pe țară al Registrului Autor Român. El are o condamnare penală după ce a înmatriculat mașini folosind acte false, având o condamnare și pentru un accident de mașină. 

Ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare, prezent la inspecția lucrărilor la autostrada Timișoara-Lugoj, a dezvăluit că a cerut un control asupra lui Dorin Cândea, fostul șef al RAR Timiș, care a fost numit director adjunct la Registrul Auto Român (RAR).

Deocamdată nu pot să spun nimic despre Dorin Cândea. O să iau legătura cu RAR să văd ce s-a întâmplat, avem multe criterii de integritate foarte clare, care trebuie respectate de toată lumea. Am început o achetă ministerial. Voi verifica şi apoi voi decide în consecinţă”, a declarat Alexandru Nazare.

Consilierul județean PDL, Dorin Cândea, a fost numit recent director adjunct pe țară al Registrului Autor Român. El are o condamnare penală după ce a înmatriculat mașini folosind acte false, având o condamnare și pentru un accident de mașină. 

Nu am niciun comentariu de făcut. Domnul ministru să facă acest control, foarte bine, nu mă afectează cu nimic. S-a mai făcut un control acum șase luni, pe timpul fostului ministru. Se pare că e la modă să se facă un control tot la șase luni. Nu am de ce să mă tem. Sunt consilier județean, nu mă simt vinovat de nimic. Se vorbește despre un accident de acum 20 de ani”, a declarat Dorel Cândea.


Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite