Internaţionalul Răzvan Cociş a fost prezentat oficial la Politehnica Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan Cociş primeşte tricoul lui "Poli". Foto: www.politimisoara.com
Răzvan Cociş primeşte tricoul lui "Poli". Foto: www.politimisoara.com

Internaţionalul în vârstă de 27 de ani şi-a primit astăzi tricoul alb-violet în care va juca cel puţin până la vară. Mijlocaşul are contract pe trei luni, însă oficialii bănăţeni încearcă să-l convingă să semneze pe termen lung.

Jucătorul a primit tricoul cu numărul 9 din mâinile antrenorului Ioan Ovidiu Sabău şi a managerului sportiv Daniel Stanciu. "Sunt bucuros că am reuşit să semnez cu o echipă cu pretenţii, cu obiective îndrăzneţe. Important pentru mine, acum, este să reintru în circuit. Am avut o perioadă de accidentare de trei luni. La Timişoara este un climat bun pentru a reveni. Despre continuarea din vară, nu pot spune încă nimic. Înainte de a accepta oferta noii mele echipe, am vorbit cu agenţii mei pentru a-mi găsi un club în străinătate. Mi-au spus că au ceva în acest sens, i-am rugat de multe ori să mă anunţe numai când este ceva concret", au fost primele cuvinte ale lui Răzvan Cociş în calitate de jucător aalb-violet.

Antrenorul a fost cel mai încântat de sosirea noului jucător. "Mă bucură mult venirea lui Cociş. Este un fotbalist cu o carte de vizită bună, cu 37 de jocuri în echipa naţională. Este un jucător foarte valoros. Preocuparea mea este să-l aduc la un nivel de pregătire bun. Trebuie să avem răbdare cu el. Nu vreau să risc, să-l accidentez, ci să reintre uşor în antrenamente, la fel şi-n joc. Oricum, este un fotbalist care intră repede în formă, cu capacitate de efort foarte bună. Îl cunosc de la 17-18 ani, este un băiat deosebit, care va ajuta mult această echipă. Dacă ar putea clubul să-l convingă să rămână şi din vară ar fi extraordinar, deoarece echipa ar putea creşte din punct de vedere valoric. Orice formaţie ar trebui să aibă jucători cu asemenea caracter. Poate juca şi-n partea de stângă, poate evolua şi-n spatele vârfurilor, chiar şi în atac. Poate fi folosit şi-n lateral, deoarece are o capacitate foarte bună de efort. Tactic, este foarte disciplinat, dl. Piţurcă l-a folosit la echipa naţională pe mai multe posturi, se poate adapta la mai multe sisteme de joc", a spus Neluţu Sabău.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite