Razie a poliţiei în căminele din Timişoara! Paznicii dormeau liniştiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oamenii legii din Timişoara au făcut noapte albă şi au testat modul în care sunt păzite căminele din Timişoara. Cum numărul plângerilor de furturi şi agresiuni în Complexul Studenţesc din Timişoara nu este deloc mic, poliţiştii au hotărât să testeze vigilenţa sistemelor de securitate ale căminelor, dar şi seriozitatea portarilor

"În noaptea de miercuri spre joi au fost verificate 47 de unităţi de învăţământ. Deşi reprezentaţilor acestor instituţii le-au fost prezentate prevederile legale în ceea ce priveşte asigurarea pazei bunurilor, au fost depistate şi unele nereguli. În urma controalelor efectuate, s-a constatat că personalul de pază de la mai multe unităţi de învăţământ nu a respectat atribuţiile de serviciu, ei fiind prinşi dormind, fapt pentru care au fost aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare de 200 lei", a spus Marinela Hotico, ofiţer de presă al Inspectoratului de Poliţie Timiş.

Totodată, 7 agenţi de pază nu au fost găsiţi la serviciu, urmând ca aceştia să fie identificaţi şi sancţionaţi contravenţional. Totodată, de comun acord cu reprezentanţii unităţilor de învăţământ au fost stabilite măsuri de remediere a neajunsurilor constatate.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite