Razie a Poliţiei Rutiere în Timişoara în rândul şoferilor de autobuze şi microbuze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Au fost verificate peste 400 de autovehicule, 37 dintre şoferi fiind depistaţi în timp ce încălcau prevederile legale referitoare la transportul persoanelor, fapt pentru care au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de peste 6.100 de lei.

Timp de două zile, poliţiştii rutieri de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Timiş au desfăşurat o acţiune pentru verificarea legalităţii activităţilor de transport persoane pe raza municipiului Timişoara şi localităţile periurbane.

Pentru prevenirea evenimentelor în care sunt implicate autovehiculele destinate transportului de persoane ( taximetre, microbuze autobuze) poliţiştii au instituit filtre la toate intrările şi ieşirile din municipiu, fiind verificate peste 400 de autovehicule, conducătorii a 37 dintre acesta fiind depistaţi în timp ce încălcau prevederile legale referitoare la transportul persoanelor, fapt pentru care au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare totală de peste 6.100 de lei.

Cu ocazia acestei acţiuni poliţiştii au informat atât conducătorii auto cât şi pasagerii despre riscurile la care se expun atunci când încalcă regulile de circulaţie.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite