Răzbunare ţigănească împotriva unui om de afaceri la Timişoara: i-au aruncat cu benzină pe faţada magazinului şi au dat foc clădirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru ţigani care au fost prinşi la furat într-un magazin din Timişoara, dar nu au fost arestaţi, au ales să se răzbune cu foc pe cel care i-a dat pe mâna poliţiei. Rezultatul: investiţia celui care i-a prins pe hoţi a luat foc şi marfa nu a mai putut fi salvată.

Cei patru hoţi de etnie rromă au fost prinşi în timp ce încercau să plece fără să plătească cu mai multe produse chiar de către patronul magazinului. Acesta a sunat la 112, hoţii au fost reţinuţi şi audiaţi de poliţişti, care le-au şi întocmit dosare penale. Chiar dacă nu este pentru prima oară când sunt prinşi la furat, ţiganii nu au fost consideraţi pericol public, astfel că s-a decis cercetarea lor în stare de libertate.

image

CLICK AICI PENTRU FOTOGALERIE CU MAGAZINUL INCENDIAT

Azi-noapte, ţiganii au decis să se răzbune aspru pe patronul magazinului. "Înarmaţi" cu mai multe bidoane cu benzină, ţiganii au incendiat magazinul, iar carburantul a dus la distrugerea tuturor mărfurilor. Pompierii sosiţi la faţa locului s-au luptat să stingă cât mai rapid flăcările, însă marfa a ars în totalitate.

"Au ars documentele firmei şi documentele proprietarului, aproximativ 20 de kilograme de materiale textile şi încălţăminte. Sursa probabilă de aprindere a fost flacăra, iar acţiunea a fost una intenţionată", spune Sindia Vlaia, ofiţer de presă al ISU Banat. Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Citeşte şi alte materiale scrise de jurnalistul Gerhald Ernst pe blogul acestuia!

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite