Răzbunare pentru ridicarea maşinii: amendă de 900 de lei plătită cu 65.000 de monede

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fotbalist timişorean Miroslav Giuchici a rămas fără maşină după ce „hingherii” de la ADP Timişoara au ridicat-o. Potrivit Pro TV, fiul fostului fotbalist s-a dus să recupereze maşina şi să plătească amenda cu sacul.

Fiul lui Miroslav Giuchci s-a dus în această dimineaţă la depozitul de maşini să plătească amenda de 900 de lei pentru recuperarea maşinii care a fost ridicată. Acesta nu s-a dus însă cu câteva bancnote, ci cu câţiva saci de monezie pe care i-a pus în faţa poliţiştilor comunitari. Agenţii au estimat că termină în câteva maximum două ore, dar numărătoarea celor 65.000 de monezi a durat mai mult decât se aşteptau. „Nu mi se pare normal ca într-o ţară în care salariul minim pe economie este 600 de lei să plăteşti pentru o contravenţie 900 de lei”, a spus Giuchici pentru Pro TV.

Giuchici si-a platit amenda de 900 de lei cu fise de unu si cinci bani

StirileProTV.ro



Într-un interviu acordat pentru „Adevărul de Seară”, preşedintele Administraţiei Domeniului Public Timişoara, Liviu Barbu a spus că taxele pentru ridicări nu este atât de mare, dar taxa de recuperare a maşinii este ţinută sus pentru descurajarea parcării ilegale. „S-au luat în calcul şi costurile de ridicare, dar în primul rând această taxă a fost gândită pentru descurajarea derbedeilor”, a spus Liviu Barbu, directorul ADP.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite