Timişoara: Război cu afişe şi CV-uri stufoase la universitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Război cu afişe  şi CV-uri stufoase la universitate
Timişoara: Război cu afişe şi CV-uri stufoase la universitate

„Ai voce? Îţi doreşti să te faci auzit?Ai aflat că studenţii au 25% putere de decizie în consiliul fiecărei facultăţi? Crezi că poţi să schimbi ceva?”, astfel sună provocarea OSUT lansată deja de o săptămână studenţilor din Universitatea de Vest.

Tinerii care nu suportă să vadă cum persoane neimplicate direct în viaţa universitară iau decizii pentru ei, se luptă de o săptămână pentru un loc în consiliul unei facultăţi. Orice student agreat de restul studioşilor poate fi ales pentru un post de decizie, de unde poate aduce un aport la deciziile legate de burse sau mastere.

Avantaje materiale
„Pentru fiecare facultate se pot alege doi sau trei studenţi, care să-şi reprezinte colegii, iar numărul acestora depinde şi de numărul de studenţi din facultatea pe care o reprezintă. Noi oferim foi sau alte materiale pentru campania lor prin facultate, în special pentru afişe”, a declarat Bianca Leucuţa, PR al OSUT. Astăzi este ultima zi în care se mai pot depune online CV-ul candidatului, scrisoarea de intenţie şi poza acestuia la sediul OSUT, care nu uită să precizeze că ora la care se trage linie este 23.59.
Dar campania studenţilor pentru impresionare va continua acerb. Soarta viitorilor studenţi consilieri stă în votul celorlalţi colegi ai lor şi în modul în care reuşesc să transmită un mesaj cât mai convingător către publicul facultăţii. Cea mai des întâlnită armă folosită de tineri anul trecut a fost postarea de afişe în universitate.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite