Rapperul american Ja Rule profită de ultimele zile în libertate, la Timişoara UPDATE VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul cântăreţ american Ja Rule va concerta sâmbătă la Timişoara, iar la începutul lunii martie se pregăteşte să intre la puşcărie pentru port ilegal de armă.

Rapperul new-yorkez Ja Rule, pe numele său real Jeff Atkins, va veni sâmbătă la Timişoara pentru a susţine un concert în clubul Heaven. Celebrul cântăreţ profită de clipele de libertate pe care le are, în aşteptarea pronunţării judecătorului unui tribunal din New York, care urmeză să-l trimită în puşcărie pentru următorii doi ani. Ja Rule a fost acuzat de port ilegal de armă şi a pledat vinovat la sfâştiul lunii decembrie, astfel că pedeapsa va fi mult mai mică. În 2007, poliţia i-a percheziţionat limuzina de lux după un concert al rapperului Lil Wayne şi a găsit o armă semiautomată. Şi Wayne a fost condamnat la un an de închisoare, tot pentru port ilegal de armă, dar a fost eliberat după nouă luni, pentru bună purtare.  Ja Rule a fost lăsat în libertatea până la data când se va pronunţa sentinţa, fixată pentru luna martie.



Pretenţii şi tratament de mare star

Ja Rule va fi aşteptat la Aeroport Internaţional „Traian Vuia” de o limuzină Lincoln Town, care îl va duce la Hotelul Boavista. Vedeta va locui în apartamentul Penthouse al hotelului deţinut de fostul internaţional Ioan Timofte. „Ja Rule va veni la Timişoara, sâmbătă, cu o cursă Lufthansa. Staful lui numără şapte persoane. Printre ei sunt dansatori, DJ-ul, inginerul de sunet şi chiar bodyguardul personal. Îl vom pune la dispozţie o limuzină, iar la hotel va sta singur la etaj, într-un apartament Penthouse. Noi îi propunem şi un tur al oraşului, să vedem dacă vrea şi el. Urmează să plece duminică la prânz”, ne-au declarat organizatorii evenimentului.



Băiatul rău are succes la românce

Ja Rule nu se află pentru prima dată în România. În vară anului trecut a cântat pe litoral, la Braşov şi la Bucureşti. După spectacolul din clubul Le Gaga, din capitală, rapperul a plecat la hotel însoţit de fosta vedetă Playboy, timişoreanca Roxana Ungureanu şi prietena acesteia. Presa mondenă a relatat cu lux de amănunte cele întâmplate anul trecut, când după terminarea spectacolului, Roxana Ungureanu (foto), ameţită de aburii alcoolului, a dorit să îl cunoască pe muzician şi dat buzna în vestiare. Ja Rule a invitat-o pe româncă în camera lui de hotel, iar timişoreanca nu a stat prea mult pe gânduri. Acesta nu a plecat singură în camera lui Ja Rule, ci însoţită şi de o prietenă, Lavinia.




 

image
image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite