Timişoara: Arman, „călăul” Rapidului, a lovit din nou

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Arman, „călăul” Rapidului, a lovit din nou
Timişoara: Arman, „călăul” Rapidului, a lovit din nou

Arman Karamyan a înscris din nou împotriva fostei sale echipe şi a adus victoria timişorenilor în meciul cu Rapid. „Poli” îşi menţine invincibilitatea în acest sezon şi după partida cu giuleştenii.

Echipa lui Sabău a jucat aşa cum ar vrea să o facă şi marţi cu VfB Stuttgart. S-a lăsat dominată şi a lovit letal pe contraatac. Cel care a marcat golul victoriei a fost Arman Karamyan, din nou decisiv, pentru a treia oară, împotriva Rapidului, pe care i-a învins cu golurile sale în două rânduri sezoanele trecute.

Sunt mulţumit că am adus victoria pentru echipă şi sunt fericit că înscriu de fiecare dată contra Rapidului. Noi jucăm toate meciurile la victorie, vrem să câştigăm tot, titlul, cupa. Rapidul e o echipă puternică, am avut un meci greu. Acum avem timp să ne gândim şi la Stuttgart. Avem multe meciuri anul acesta, dar sper să luăm titlul”, a spus Arman după meci.

Sabău cere continuitate

Victoria împotriva Rapidului a fost uitată imediat după partidă de antrenorul timişorenilor, care se gândea deja la meciul cu Stuttgart de marţi. „Rapid a dominat începutul de joc, şi-a creat câteva ocazii mari, iar dacă reuşeau să înscrie atunci ar fi fost foarte grav, pentru că sunt o echipă foarte solidă, am fi revenit greu. Sunt mulţumit de rezultat, este o victorie importantă. Lucrurile merg bine, însă trebuie să avem continuitate”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

„Moţul” speră că echipa se va reface în totalitate pentru meciul de marţi din play-off-ul Ligii Campionilor. „Jucătorii au muncit foarte mult, sunt concentraţi la ceea ce au de făcut, iar echipa îşi doreşte să facă performanţă. În partea a doua, jocul mi-a permis să mă gândesc şi la dubla cu Stuttgart, de aceea l-am înlocuit pe Alexa, pentru a-l menaja”, a mai spus Sabău.

Lăudaţi de adversar

Viorel Hizo, antrenorul Rapidului, a ţinut să felicite „Poli” pentru eliminarea deţinătoarei Cupei UEFA din Liga Campionilor şi a spus că are mare încredere în omologul său. „Cred foarte mult în Neluţu, l-am avut ca elev, este un caracter extraordinar şi cred că cu asta am spus totul. Cred că Poli este o echipă mai puternică decât sezonul trecut. Trebuie să abordeze meciurile cu Stuttgart la fel ca şi pe cele cu Şahtior, iar cu o doză de şansă se pot califica mai departe. Nemţii au avut întotdeauna dificultăţi cu echipele româneşti”, a declarat Hizo.

Szekely este aşteptat la Timişoara

Gheorghe Chivorchian a confirmat interesul timişorenilor pentru stelistul Janos Szekely, însă i-a dat termen până azi impresarului acestuia să vină la negocieri. „A fost o discuţie între domnul Iancu şi domnul Becali, urma ca impresarul lui Szekely să ne contacteze pentru a negocia contractul jucătorului. L-am aşteptat, dar probabil s-a gândit că n-avem timp din cauza meciului cu Rapid. Ar trebui să înţeleagă şi impresarii şi cluburile că îi respectăm, dar Poli nu aşteaptă decât 24 de ore. Dacă nu ne-au dat un răspuns, ne orientăm spre alt jucător, nu ne rugăm de nimeni”, a spus Chivorchian.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite