Timişoara: "Poli" a jucat în violet şi a învins Rapidul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: "Poli" a jucat în violet şi a învins Rapidul
Timişoara: "Poli" a jucat în violet şi a învins Rapidul

Pentru prima oară după un an, bănăţenii au jucat în culorile tradiţionale şi sunt pregătiţi pentru întâlnirea cu Stuttgart.

În august 2008, tot într-un meci cu Rapidul, "Poli" a jucat pentru ultima oară în violet. A urmat depunctarea, iar galben-negru au devenit culorile de bază. Penalizarea de şase puncte a fost anulată la finalul sezonului, iar înainte de meciul cu Rapid clubul timişorean a primit şi motivarea acelei decizii. Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a acceptat "trucul" timişorenilor, care au dovedit că mov este o altă culoare, spectral vorbind, decât violet.

"Poli a jucat într-o culoare agreată de o instanţă sportivă, este un drept câştigat şi probabil că într-un interval de timp nu prea îndepărtat clubului i se va face în totalitate dreptate. Mai multe date în această privinţă vi le va furniza domnul Iancu la momentul potrivit", a spus Gheorghe Chivorchian, directorul executiv al clubului bănăţean.

Pregătiţi pentru Stuttgart

Meciul cu Rapid a fost pentru "Poli" o repetiţie utilă în vederea turului cu VfB Stuttgart din play-off-ul Ligii Campionilor. "A fost o încălzire foarte bună pentru Stuttgart. Urmează un joc extrem de dificil şi va trebui să corijăm din minusurile constatate azi. Putem obţine un rezultat bun cu Stuttgart", a mai spus Chivorchian.

Victoria împotriva Rapidului a fost uitată imediat după partidă de antrenorul timişorenilor, care se gândea deja la meciul cu Stuttgart de marţi. „Rapid a dominat începutul de joc, şi-a creat câteva ocazii mari, iar dacă reuşeau să înscrie atunci ar fi fost foarte grav, pentru că sunt o echipă foarte solidă, am fi revenit greu. Sunt mulţumit de rezultat, este o victorie importantă. Lucrurile merg bine, însă trebuie să avem continuitate”, a spus Ioan Ovidiu Sabău.

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite