Timişoara: Sabău: „Să nu ne relaxăm cu Rapid“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Timişoara: Sabău: „Să nu ne relaxăm cu Rapid“
Timişoara: Sabău: „Să nu ne relaxăm cu Rapid“

Timişorenii se tem de forţa ofensivă a giuleştenilor şi spun că nu se lasă înşelaţi de starea de tensiune de la echipa lui Hizo. În următoarele două săptămâni, „Poli“ Timişoara joacă cu Rapid, Stuttgart, Urziceni şi din nou Stuttgart.

De doi ani şi jumătate, Rapidul nu a mai reuşit să învingă pe „Poli“. Ultima înfrângere a timişorenilor în faţa giuleştenilor în campionat datează de la sfârşitul lunii februarie 2007.
„Nu putem să ne gândim la Rapid ca la o echipă cu probleme, dezorganizată, cu jucători nemulţumiţi, pentru că ar fi o greşeală. Este o echipă cu mult entuziasm, cu ritm bun, cu jucători care evoluează de mult timp împreună. Va fi un joc dificil şi va trebui să avem o altă atitudine, după cele două meciuri mai puţin reuşite din campionat, mai ales că jucăm pentru prima oară în faţa propriilor spectatori“, a spus Ioan Ovidiu Sabău. Altfel, în ultimele două sezoane, de când timişorenii nu au mai pierdut cu Rapid, coşmarul giuleştenilor a fost chiar unul dintre foştii jucători ai echipei de sub podul Grant. Arman Karamyan n-a apucat să joace prea mult în Giuleşti, însă în ultimele două sezoane a înscris trei goluri împotriva clubului care a renunţat prea uşor la el. Armeanul a marcat doar în Giuleşti, aducând victoria bănăţenilor cu 2-0 în sezonul trecut şi cu 1-0 în ediţia 2007/08.

Hizo, mulţumit şi cu un egal
Viorel Hizo, antrenorul echipei Rapid, a spus ieri că timişorenii sunt favoriţii jocului de azi. „Mergem la Timişoara să jucăm şi, dacă putem, să câştigăm. Ne-am mulţumi şi cu un egal în acest meci, normal. Mă aştept la un joc greu în care Timişoara are indiscutabil prima şansă. Eliminarea celor de la Şahtior cred că este un rezultat remarcabil, care te face să joci mai bine şi să ai mai multă încredere în tine. Deocamdată, Timişoara este pe val, e normal“, a spus Hizo.


image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite