Rafael în variantă mioritică picta cabine telefonice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Operele lui Rafael nu au fost apreciate de cei de la Poliţia Locală
Operele lui Rafael nu au fost apreciate de cei de la Poliţia Locală

Nimic nu rămâne imaculat după „artiştii” care îşi aleg pe post de pânză clădiri, mobilier urban, garduri, statui, monumente, telefoane publice şi multe altele.

Poliţiştii locali l-au prins, aseară, pe Rafael T, de 26 de ani, din Timişoara, care îşi exersa talentul pe cabinele telefonice de lângă Liceul de Poştă şi Telecomunicaţii, de pe strada Traian Grozăvescu. Rafael în variantă mioritică, care a primit numele după renumitul pictor al Renascentismului italian, a fost săltat de poliţişti şi amendat cu 500 lei.

În ultima perioadă tot mai mulţi cetăţeni au făcut sesizări pe această temă. Potrivit HCL 371/2007 modificată prin HCL 206/2009 murdărirea prin scriere sau desenare a clădirilor, gardurilor, monumentelor şi statuilor de pe raza municipiului Timişoara se sancţionează cu amenzi de la 500 la 1000 lei”, a declarat Dana Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale.

În urmă cu două săptămâni alte două persoane care desenau pe un corp de cladire ornamentală din Parcul Botanic au fost depsitate şi sancţionate pentru aceeaşi faptă.  

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite