Protest bizar la Timişoara: mai multe bancomate au fost stropite cu vopsea gri GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ATM-urile aplasate în Piaţa Mărăşti, au fost murdărite cu vopsea gri în noaptea de marţi spre miercuri. Din primele cercetări reiese că mai multe persoane au aruncat cu pungi de vopsea în automatele de bani aparţinând băncilor din zonă.

Mare a fost stupoarea angajaţilor mai multor bănci din Centrul Timişoarei când au sesizat că bancomatele sunt pline de vopsea. Mai mare a fost stupoarea în momentul în care au realizat că toate băncile din zonă au aceeaşi problemă, moment în care au anunţat Poliţia.


image

"Am fost sesizaţi pe numărul de urgenţă 112 cu privire la faptul că mai multe bancomate, aparţinând mai multor bănci au fost murdărite cu vopsea. La faţa locului s-a deplasat un echipaj al Secţiei 1 de Poliţie pentru constatare.", a declarat Mădălina Mezdrea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş.

La prima vedere pare o răzbunare sau un semnal de alarmă. Cert este că Poliţiştii de la Secţia 1 a întocmit dosare penale pentru persoane necunoscute şi aşteaptă analiza probelor video pentru depistarea celor aflaţi în culpă.

În acest moment activitatea băncilor cu pricina să desfăşoară normal iar vopseaua a fost curăţată în cea mai mare parte.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite