Protest la Timișoara: Băsescu și Boc au fost călcați în...picioroange GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În cea de a 19-a zi de proteste anti-prezidențiale și anti-guvernamentale, de la Timișoara, a avut parte de un moment inedit. Campionul român de sporturi extreme a făcut karate pe picioroange cu portretele lui Băsescu, Boc, Udrea și Isărescu.

Ștefan Cojocnean, singurul român care a participat la competiția Imposibility Challange -campionatul mondial al sporturilor extreme, a făcut knock-out portretele lui Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea și Mugur Isărescu, prin procedee de arte marițiale executate pe picioroange moderne. Campionul de sporturi extreme, care are trei recorduri mondiale doborâte – la baschet pe role, alergare pe picioroange și lovituri în sacul de box, a ținut astfel să protesteze alături de ceilalți timișoreni care se adună în fiecare seară în fața Operei.


GALERIE FOTO

 “Suntem aproape de victorie. Acest guvern ticălos va cădea. Băsescu va cădea. Apreciez oamenii care ies în stradă să își strige nemulțumirea. Mulți nu au din ce să trăiască”, a spus Ștefan Cojocnean.

Sportivul a încercat de mai multe ori să pună în practică acest protest inedit, însă de fiecare dată a fost nevoit să renunțe din cauza timpului nefavorabil. Ștefan Cojocnean este primul român care a promovat picioroangele moderne la noi în țară.

“E un sport complex care dezvoltă foarte mult. La mine la sală vin copii de la vârsta de 3 ani până la oameni care au trecut de 60 de ani
”, a mai spus Cojocean.

De precizat însă că la protestele din Piața Victoriei se adună din ce în ce mai puțină lume. Probabil și din cauza frigului, ultima dată nu au fost decât cel mult 40 de oameni în fața Operei.

image
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite