FOTO Proprietar de Rolls Royce îşi cară limuzina cu trailerul din cauza drumurilor româneşti pline de gropi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristea Opria şi-a cărat limuzinele cu camionul
Cristea Opria şi-a cărat limuzinele cu camionul

Din cauza drumului prost dintre Arad şi Oradea, impresarul Cristea Opria a apelat o firmă de transport pentru a nu risca să distrugă prin hârtoape limuzina care i-a aparţinut actriţei Meryl Streep.

Cristea Opria, impresarul fotbaliştilor Torje şi Daminuţă a participat în week-end, la Oradea, la o expoziţie de nunţi cu cele două limuzine de lux, un Rolls-Royce Phantom care i-a aprţinut actriţei Meryl Streep şi un Hummer, cumpărat de luptătorul de wresling Dave Batista. Din cauza drumului prost dintre Arad şi Oradea, acesta a apelat o firmă de transport pentru că nu vroia să rişte.  "Drumul de la Arad este foarte prost, astfel că am apelat la o firmă de transport care mi-a luat 2.800 de lei. Rolls-Royceul e o maşină grea, are trei tone, e de lux. Nu pot să o bag prin gropi. Dacă tot am avut camionul am urcat şi Hummerul”, a declarat Cristea Opria.

CLICK PE POZE PENTRU GALERIE FOTO!



La Oradea, Opria a plimbat-o cu Rollce Royceul pe Monica Columbeanu, care, deşi este obişnuită cu maşini de lux a rămas impresionată de limuzina placată cu aur.

"Avem drumuri bune doar în Moldova"

La întoarcerea acasă, impresarul a schimbat firma de transport, găsind unul mult mai ieftin cu care a economisit 1.000 de lei. “În România doar în Moldova sunt drumuri bune. Cel mai bun e cel de la Bucureşti la Suceava. În ţară nici nu mă duc cu Rolls Royce. Am fost la Monte Carlo, Germania, Austria sau Serbia”, a mai declarat impresarul.



Rollce Royce-ul placat cu aur va fi dus, săptămâna aceasta, la Szeged, unde I se va face revizia tehnică anuală. “În ţară nu ai unde să faci revizie. Cel mai apropiat loc e la Szeged. Mă costă 600 de euro”, a mai spus Cristea Opria.

Rollce Royce Rollce Royce
Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite