Proiect inedit: lebăda uriaşă cu pedale de închiriat pentru plimbarea pe Bega

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Investitorul timişorean Ciprian Matei a deschis o afacere unică în Timişoara. Acesta închiriază oamenilor hidropbiciclete pentru plimbarea pe Bega. Prima hidrobicicletă sosită la Timişoara este în formă de lebădă, dar urmează hidrobicicleta-delfin, sirenă şi corabie de pirat.

Hidrobicicletele vor putea fi închiriate pentru plimbările pe Bega din această săptămână. Pentru început timişorenii dornici de senzaţii pe apă vor avea la dispoziţie hidrobicicleta-lebădă, care are o capacitate de patru persoane. „Avem toate avizele. Punem la punct ultimele detalii, iar de la sfârşitul acestei săptămâni timişorenii vor putea să circule cu hidrobicicleta pe Bega”, a spus Matei.

Acesta a mai spus că vor mai fi aduse hidrobiciclete tematice, dar şi canoe. „Siguranţa este garantată la sută la sută pentru că avem veste de salvare pentru cei care doresc, iar hidrobicicleta este construită în aşa fel încât să nu se scufunde nici dacă se găureşte”, a mai spus timişoreanul.



O oră de plimbare pe Bega: 20 de lei

Închirierea unei hidrobiciclete cu o capacitate de patru persoane costă 20 de lei, iar traseul teoretic este între podul din Maria şi pasarela de la Parcul Copiilor, însă traseul poate fi prelungit fără probleme. „Când se închiriază hidrobicicleta este nevoie de un buletin pentru garanţie. Dacă clientul depăşeşte o oră nu este nicio problemă. Poate plăti diferenţa la întoarcere”, a mai spus Ciprian Matei.

Beţivanii au interzis pe lebădă

„Portul” în care vor fi ancorate hidrobicicletele este vizavi de Universitatea Politehnica. Investitorul a spus că persoanele aflate sub influenţa băuturilor alcoolice sau recunoscute că distrug nu vor putea închiria hidrobicicletele. 

Timişoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite