Începe vacanţa judecătorească. Tribunalul Timiş modifică programul de lucru cu publicul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tribunalul Timiş anunţă că, în perioada 1 iulie - 31 august, pe perioada vacanţei judecătoreşti, programul de lucru cu publicul al compartimentelor instanţei se va modifica.Pe perioada vacanţei judecătoreşti se vor forma complete separate, pentru a se asigura soluţionarea cauzelor urgente sau a celor care impun celeritate

Registratura va fi deschisă de luni până vineri, de la 9 la 11. De luni până joi, tot de la 9 la 11, Arhiva are program cu publicul, iar Arhiva de sindic este deschisă vinerea, între 9 şi 11.

Biroul de informare şi relaţii publice va funcţiona de luni până vineri, tot între 9 şi 11. În ceea ce priveşte Biroul de aplicare a apostile, cererile se vor prelua marţea, de la 9 la 11, iar eliberarea actelor apostilate se va face tot în zilele de marţi, la ora 12. „Conform prevederilor art. 100 din Regulamentul de ordine interioară al instanţelor judecătoreşti, pe perioada vacanţei judecătoreşti se vor forma complete separate, pentru a se asigura soluţionarea cauzelor urgente sau a celor care impun celeritate", a afirmat judecătorul Eduard Smîntînă, preşedintele instanţei.

Timişoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite